fbpx

Plahotniuc, repetitorul prin Zoom al Maiei Sandu?

Îmi pare rău că nu sunt fotografii din acel iulie al anului 2015 când Maia s-a întâlnit cu Plahotniuc. Ar fi fost mai simplu și aș fi avut ce pune ca fotografie de profil pentru acest gând.

După ce Maia a mers invers decât e normal și a desemnat-o pe Gavrilița a doua oară deși era propunerea Durleșteanu din parte majorității, ieri ea a trecut pe la SIS și a demonstrat că nu are răbdare cu cei care au alte idei decât ea. Ieri, „под раздачу” a ajuns Sergiu Sârbu.

El a mers ieri la SIS în calitate de reprezentant al Parlamentului. E șeful comisiei de securitate și numaiștiuce acolo. Dacă ceva, chiar dacă SIS se supune chipurile președintelui sau președintei, suntem o țară Parlamentară. Asta chiar dacă la o bună parte din populație nu le place o bună parte din deputați.

Sergiu a vrut să vorbească pe final de colegiu dar nu i s-a permis. Președinta a dat din nas și s-a uitat lung la Esaulenco iar șeful SIS-ului a zis ceva despre situație epidemiologică și că trebuie închisă ședința.

Am participat astăzi, în calitate de președintele al Comisiei pentru securitate națională, apărare și ordine publică a…

Posted by Sîrbu Sergiu on Friday, 19 February 2021

Trist, nu? Mie asta îmi amintește exact de timpul lui Plahotniuc când totul se făcea așa cum vroia vladâca țării. Totul ca să-i fie pe plac. Toți cântau așa cum vrea el sau cum le scria el să facă.

Și asta nu e cel mai trist din toată această istorie – cel mai trist e ceea ce a fost după. Pe site-ul SIS-ului apare o fotografie simpatică cu toți cei 5 oameni din prezidiu – Sârbu, Ciocoi, Sandu, Esaulenco și Revenco:

Iar pe site-ul președinției apar două fotografii, una cu patru oameni:

Și alta cu doar 3 oameni.

Și fără Sârbu.

Știți ce îmi amintește asta? Sau poate și vouă de fapt – situația de la Publika atunci când, la ordinul lui Plahotniuc, Filat nu era invitat la emisiuni și, culmea, și aici e fix lecția care a învățat-o Maia Sandu – Filat era tăiat din cadru de la Publika ceea mai renumită fază fiind în timpul vizitei Angelei Merkel!

Interesant, dacă va veni Merkel și se va vedea cu Sârbu, tot îl vor tăia la TV8?

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?