fbpx

Istoria de succes a deputatului transfug PLDM, George Mocanu

Văd că mayașii își doresc anticipate. E normală dorința lor – Maia Sandu are acum un rating cu care se poate de dat pe jos tot ce înseamnă democrație în Moldova 🙂 Ultima tentativă de a încălca decizia Curții Constituțională o demonstrează cu vârd și îndesat.

Ei cred că vor lua majoritatea și astfel vor putea schimba „pahanul” țării. Naivi.

Și aici, pentru a demonstra un exemplu de care mulți au uitat, vă voi povesti istoria de succes a deputatului George Mocanu care, peste noapte sau chiar seară, a trecut de la Filat la Plahotniuc.

Suma era una mică, doar 250 de mii de eur. Plus 5 mii pe lună timp de x ani unde x=4 🙂

Și aici urmează cea mai frumoasă parte a acestei istorii – Omul nu a rămas în Moldova să-și trăiască viața, imediat după ce a zburat din Parlament omul s-a mutat în Irlanda.

Acolo își trăiește liniștit viața, și, pentru că nu e chiar băiat prost, a cumpărat o parte din acțiunile unei rețele de magazine care livreasă produse din Estul Europei și care se numește „Polonez”.

Frumos, nu?

Și acum întrebare, cât costă o bună parte din membrii #pas? 🙂

Sănătate!

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?