fbpx

Da, îs blogger bătrân și gras

Ieri, o recent apărută pe wall-ul meu de Facebook martoră mayașă, îmi explica ce se întâmplă prin ședințele de la Primărie. La sigur nu are idee cum am apărut pe interneturile moldave dar, ca și toți martorii mayași a venit să îmi explice adevărul în primă instanță:

Doar că eu, grație participațiiei la Privesc.Eu am reușit să ajung la destule ședință la Primărie, Guvern și Parlament. Grație oamenilor pe care i-am cunoscut în cei câțiva ani am reușit să văd destule discuții informale între cei care acum sunt pe principala tablă de „șah” a politicii din Moldova.

Eu, spre informarea unor inși care abia și-au creat conturi pe Facebook am făcut primele offline-uri cu Maia Sandu, Dorin Recean și Igor Dodon 🙂 Și eu am făcut primul off gratuit pentru Filat. Până atunci le făceau șmecherași de la Unimedia cu rublet. Și da, off-urile celor de mai sus normal că tot gratuite erau.

Fotografia de mai jos e de la off-ul cu Dodon din 2013. E făcută de Maia Visterniceanu și e suprins momentul când pariam pe existența AIE3 cu Filat și PG luată de la PD:

Ah, ce glume prevăd după fotografia asta. Așa de fain să le urmăresc. Mai ales când idioți alde cojocari le scriu și se ascund după site-uri dubioase 🙂

Pe majoritatea celor din Parlament îi știu din fașă politică.

Așa că îmi permit să scriu ce vreau, când vreau și cum vreau.

Și da, e normal, eu sunt subiectiv, pentru că nu am obligațiuni jurnalistice, chiar dacă codul de etică morală și normală nimeni nu l-a interzis.

De asta:
1. Niciodată nu schimonosesc nume și familii. A nu se încurca cu denumiri juridice.
2. Nu mă „anin” de familie atâta timp cât nu sunt persoane publice
3. Mai era ceva dar am uitat 🙂 Îmi voi aminti. Totuși îs bătrân.

O zi bună să aveți!

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?