fbpx

De ce tace Ambasada Moldovei în SUA sau „Gonța for ambassador”!

De fiecare dată când în Moldova se întâmplă lucruri care nu sunt pe placul celor din Washintgton, Ambasada Statelor Unite în Moldova scoate câte un comunicat de presă. Unul tipic de genul „SUA roagă să fie respectată democrația” și restul porcăriilor diplomatice specifice situațiilor date. Tot ei se implică când văd că ceva nu merge așa cum vor ei. Cel mai recent caz a fost situația cu plecarea lui Plahotniuc din țară atunci când ultimele detalii s-au discutat la vizita ambasadorului SUA la sediul Partidului Democrat.

Acum, la peste 12 ore de când oamenii au intrat în Capitoliu, pagina de facebook a ambasadei Moldovei în Statele Unite tace. Deși, ar fi normal ca să fie îngrijorată de situația din SUA. Nu?

Bine că sunt oameni buni în Moldova care sunt săritori la nevoie și au și scris și un text scurt pentru cei de la Ambasadă:

Eu nu știu dacă Gonța vorbește engleza, dar, din ce înțeleg eu, pentru cei de la Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene nu contează dacă cel ce pleacă în calitate de Ambasador să cunoască limba țării în care merge.

Voi ce ziceți, ar merge Gheorghe pentru un ambasador al Moldovei?

Ar fi bun Gheorghe Gonța în calitate de ambasador al Moldovei?

Loading ... Loading ...

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?