fbpx

#Usatîi De la Karaoke până la angajator e doar un singur PAS :)

Moldovenii au amnezie când vine vorba de unii „politicieni” de pe Bâc sau totuși de pe Răut în cazul primatului de la Bălți.

Iată anul 2014:

Dragoste enormă față de Lukașenko, ură față de cei de pe maidan și karaoke din ambasada SUA.

Cu Lukașenko e clar ce se întâmplă.
Posibilitatea unui maidan în Chișinău o anunța Maia Sandu dacă nu câștigă. Iată interesant dacă va fi așa cum vroia Usatîi în Kiev oare ce va cânta.
Despre karaoke a devenit clar zilele trecute când a decis să o susțină pe lidera #naPAS după ce a stat de vorbă cu ambasadorul SUA.

Într-o parte cățelușii Maiei pre nume oazu (acel care spunea că 7 aprilie a fost organizat de ruși) și feciorașul de socialist litvinenco umblă pe la tipografii și opresc tipărirea ziarelor lui Dodon iar pe de altă parte iese Usatîi la emisiunea cu cozer, cel care i-a vândut independent.md și povestește brașoave despre campanie electorală.

Și toți cântă și preiau din vorbele unui balabol.

Toată istoria asta mi-a amintit de deportările în care vecinii se jeluiau pe cei de peste gard pentru că au soție mai frumoasă sau mai mulți bani. Un fel de ceea ce descria Dorian Furtună 4 ani în urmă:

A, și da, risc să vă amintesc că, în caz de ceva, Usatîi va fugi, doar că de data asta nu va fugi în federația rusă dar în SUA:

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?