fbpx

Fulgere din trecut la „Fulger” sau cum ajung în „presă” scrisori anonime

Hai să stabilim clar, Ziarul de Gardă nu e presă dar e moșie a două viețuitoare supărate pe viață și pe oameni. Nu sunteți de acord? Aveți dreptul. La fel cum și eu îl am să-i consider un WC de lux al celor cu rublet.

Așa a fost și în cazul unei „scrisori anonime” cu lături la adresa noului șef de la „Fulger”. Hai să numim însemnarea dată „drept la replică” atâta timp cât șeful e prieten bun al cumătrilor mei.

Of, și l-am pomenit pe Dumnezeu, adică un obicei din Biblie, deși ceea ce urmează nu e deloc după canoane, și anume este despre amorezul ex-șef de la „Fulger”, un oarecare Vasile Ivas.

Scrisoarea anonimă publicată de zgardă a ajuns pe la toate instituțiile de stat și cele media. Autoarea primară a acestei scrisori este o angajată a Serviciului de Presă a „Fulger”-ului. Să îi zicem Olga Roman. Nu-i dau numele pentru că ea chiar nu are nicio vină că s-a îndrăgostit de un șef cu rublet și că se întâmplă să mai înopteze acasă la el. Poate e slabă de fire fata. Iată una din angajatele MAI care a ajutat-o să trimită scrisoarea e de câteva ori mai vinovată decât ea, dar asta deja să se clarifice cei ce se ocupă de securitatea lor internă.

Așadar omul, exȘeful, o duce și o aduce de la lucru și sunt și fotografii, poftim:

Și da, ea este în această poză cu Plahotniuc:

Și, ca să nu comenteze diferiți boți, am și eu fotografie cu Plaha 🙂

Așadar, asta e dragostea actuală și îi desparte o diferență de 25 de ani. Afară nu poate fi dată pentru că … legile RM sunt pentru cei cu „pagoane”.

Și aici urmează un mic pasaj mai trist despre exȘeful „Fulger”…

Abuzând de funcția pe care o deținea, a hârțuit sexual două funcționare ale pe nume Ludmila și Cristina, care au născut doi copii și au fost trimise în concediu pentru îngrijirea copilului și ulterior lăsate de izbeliște.

Sarcinile pentru Cristina C din partea lui IVAS, însă, au fost multiple și dezaprobate de buchia legii. Astfel, fiind în funcția de contabil, falsifica foile de parcurs ale automobilelor deteriorate și sustrăgea câte 10000 litri de carburanți anual. În aceeași ordine a ilegalităților, includeau angajați la premii bănești, fapt despre care angajații nu cunoșteau, iar banii erau împărțiți între Vasile Ivas și locțiitorul său Radu Nichifor.

În pofida tuturor păcatelor, Cristina și Vasile Ivas aveau totuși scopul de a vizita „Grădina Eden” în viața de apoi. Deseori, organizau campanii de caritate cu apel la donații și sustragere imediată a mijloacelor financiare din salariile efectivului. Conform aceluiași concept a fost reparat și muzeul Brigăzii „Fulger”, cu reținere de mijloace financiare din salariile subalternilor, lucrările, însă, au fost efectuate din bugetul de stat. Isprăvile lui Vasile Ivas, s-au încununat cu o tentă macabră în cazul omorului unui tânăr de 30 de ani, care încerca să plece din secția de poliție de pe strada Negruzzi.

Cum vouă așa Santa Barbara?

Continuăm luni.

Sănătate și minte!

Comentarii

comentarii


One Comment

    So, what do you think ?