fbpx

Igor Popa, noul Mânzat al „avocaturii” moldave

Nu am privit emisiunea de ieri în care exAvocatul lui Filat și exȘeful soției exPremierului a îndrugat verzi și uscate. „Trenirovka” e mult mai importantă decât emisiunile de seară de la canalizările din Moldova care se mai numesc televiziuni.

Am văzut reacția câtorva avocați din Moldova ceea ce bucură. Înseamnă că mai sunt destui oameni în avocatură care gândesc cu capul dar nu cu buzunarul. Eu chiar aștept să văd reacția Uniunii Avocaților la emisiunea cu Popa. Oare îl vor mustra?

Dar să revenim la hype. Anume asta și-a dorit avocatul. Asta a și obținut. Atâta timp cât colegul lui, Valerian Mânzat, stă închis, titlul de rege al hype-ului în avocatură este liber!

Și, încă ceva. Țineți minte când unele găuri de canalizare spuneau că mint când scriam că Filat s-a măritat în închisoare? Da eu țin minte 🙂

P.S. Da comunicatele lui Popa și acum sunt scrise la Truba8TV?

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?