fbpx

Ion, Carte Blanche-ul lui Dodon, așa cum a fo Maia la Filat

Colajul ăsta l-am pus ieri pe Telegram. Fără comentarii. Fără explicații. Asta ca să nu uit să scriu azi despre ceea ce am gândit ieri:

În campania anului 2014 Filat s-a folosit de imaginea Maiei Sandu pentru campania PLDM, imaginea unui ministru reformator care a băgat camerele la BAC și a dat autonomie universităților. Grație „presei” și „jurnaliștilor” lui Filat, despre care atunci nu se știa dar despre care toți au aflat post-factum, ea a ajuns eroină. Ieri a ajuns să se jeluie însuși primul patron al trollilor de faptul că este atacat de trollii care au slăvit-o de pe atunci pe Maia Sandu și acum unii au ajuns și deputați:

Dar lăsăm jaloba pentru altă zi și acum continuăm gândul cu amintirea faptului că, de la numirea sa în iulie 2012 până la finalul mandatului, Maia Sandu a avut Carte Blanche la Ministerul Educației. Nimeni nu se băga acolo, ea lua toate deciziile și orice moft al ei era împlinit de către șeful executivului de atunci, Vlad Filat. Nici de autobuze nu a întrebat nimeni.

Ce a ieșit – optimizare neclară, imposibilitatea de a scăpa de vechile schelete cum ar fi crudu etc.

Acum, fix același Carte Blanche îl are, la Primăria Chișinău, Ion Ceban. Doar că, spre deosebire de Maia Sandu care nu a putut să-și aleagă echipă și care nu are încredere în nimeni, Ion și-a făcut echipă în care are încredere. Pe alocuri, ca în cazul arhitectei, această încredere nu se merită, dar tot el va răspunde pentru asta.

În orice caz în echipa lui sunt oameni care deloc nu împărtășesc viziunile PSRM, dar care sunt buni profesioniști și aici trebuie să îi amintesc, neapărat pe Victor Chironda, probabil cel mai bun urbanist la moment în Republica Moldova, dna Inga Ionesii, care era deloc la locul ei în calitate de ambasador al Moldovei în Estonia dar care este un foarte bun specialist în atragerea de rublet și fonduri și a negociat acordul DCFTA și, neapărat, pe Vadim Brînzaniuc, cel mai bun pretor al sectorului Buiucani!

Toți îl laudă pe Ion, inclusiv oameni pe care nu-i poți suspecta de faptul că fac publicitate contra plată. Vedeți și singuri ce se întâmplă pe facebook.

Practic în fiecare sector sunt construcții, peste tot se repară sau se face ceva, doar cât contează curățarea albiei râului Bâc, cel care este leagănul orașului.

În rest vor decide chișinăuienii, chiar interesant va fi ce procent va lua Dodon în Chișinău în urma promovării intensive a relației bune dintre el și Primarul de Chișinău.

Sănătate să fie!

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?