fbpx

Războiul compromatului dintre #neDA și #PAS

Ieri a fost vărsat în public următoarea înregistrare audio:

Nu e clar, totuși, cine a înregistrat-o, unii spun că cel mai bine se aude Inga Grigoriu, alții spun că cel mai bine se aude vocea fumată de țigări de contrabandă a British American Tobacco a lui Iurie Reniță, dar este evident că înregistrarea este făcută de cineva din #neDA.

Cine a aruncat-o în public ieri este o altă istorie or înregistrarea demonstrează că între #neDA și #PAS nu a fost niciodată o colaborare reală și întotdeauna unii au așteptat de la alții că-i vor trăda și își pregăteau din timp compromaturi.

La câteva ore după ce publicul „elevat” al facebook-ului a ascultat cum se sfădesc ca la ușa cortului cei din #PAS și #neDA a apărut un gând scris de șeful unui ONG – Iulian Groza:

Nu-l mai urmăresc de ceva timp după ce a semnat o porcărie ordinară a spălătorilor de rublă europeană în care eram numit troll de către el și colegii lui de spălătorie „civilă”. Oamenii spun că e apropiat al #PAS. Eu zic să-i credem pe cuvânt. Colegul lui, kulminski, tot a fost la început cu Filat, pe urmă pe lângă PPEM și pe urmă s-a dat în mayași.

Gândul și ideea nu sunt noi de fapt. Se știe demult despre faptul că Năstase a fost filmat când lua rublet. Normal că am scris despre asta și atunci, ca și mereu de fapt, cățelușii de serviciu al partidului #neDA cereau probe.

Probele vor veni. De la #PAS. A rămas puțin timp de așteptat și aceste două partide se vor război în cele mai frumoase tradiții ale luptei dintre Filat și Plahotniuc.

Am ascultat un pic înregistrarea. Tare triste mi s-au părut gândurile „politicienilor tineri”. Triste de tot.

Hai noroc și sănătate!

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?