fbpx

De ce în locul poliției tre să lucreze Primarul și cum Avornic se ascunde de amenzi :(

Ieri Primarul de Chișinău a pus pe facebook două fotografii cu automobile parcate aiurea pe trotuarul proaspăt renovat din Chișinău:

Automonbilul UAM001 este cel cu care se cătăie și încalcă Gheorghe Avornic, avocat renumit și rector la o universitate de dat diplome din Chișinău.

Doar că, cum e și normal la cei care știu legile și se eschivează de la răspundere, mașina e înregistrată pe șoferul lui. Dovadă sunt cele două procese verbale eliberate ieri pe numele șoferilor:

Nu voi aprofunda subiectul Avornic pentru că avocații din Moldova îs tare inventivi în a da în judecată pentru nimic, dar voi atrage atenția la altceva:

Ultimul timp în Moldova sunt tot mai multe și mai multe accidente. Cu părere de rău venirea lui Voicu în fruntea sistemului MAI nu a dus la nimic bun după dezastrul cauzat de „crucificatorul” Năstase. Pe drumuri e nebunie, în mintea polițiștilor așa și e „trotuară” în loc de „trotuar”. Iar cazurile de COVID-19 care trebuiau monitorizate de menți s-au revărsat într-o statistică nebună pentru Moldova.

Eu cred că ministrul ar cam trebui să-și asume eșecul.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?