fbpx

Mâine „opoziția” va reveni în Parlament

Am pus ghilimele la opoziție pentru că, la moment, nu mai este clar cine este opoziție și cine este majoritate în Parlamentul Republicii Moldova.

Asta e cauzat nu doar de cazul Gațcan dar și declarațiile care e fac în fiecare zi și care au fost calmate un pic de către decizia Curții Constituționale prin care s-a arătat că nu este posibil de a dizolva Parlamentului în jumătatea de an care precede alegerile Președintelui și că nu se pot face alegeri anticipate parlamentare într-o zi cu prezidențialele.

Și mai e și cazul Gațcan care mâine e posibil să apară în Parlament.

Majoritatea „teoreticienilor” și „analiștilor” afiliați #pas și  #neDA explicau zilele acestea că ei trebuie să se întoarcă în Parlament. Ei invocă un argument foarte simplu – toată isteria asta de neprezență este benefică exclusiv PSRM. Și ciuvașii au dreptate și asta se va vedea spre toamnă atunci când se vor număra bobocii (a se citi „se vor număra procentele”).

64240978_3314356338590348_5497120172474892288_o

Aici s-ar putea turna multă apșoară chioară dar nu o voi face pentru că nici chef nu am și nici timp.

Doar o mică precizare – la început de august revine Filat și atunci cineva (a se citi „Andrei”) va trebui să elibereze locul.

Sănătate!

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?