fbpx

Gațcaniada Socialistului Rătăcit

O scurtă introducere pentru cei ce nu urmăresc activitatea politică din Moldova:

Ieri, Ștefan Gațcan, parlamentar ales pe circumscripția „Hâncești” din partea PSRM, a anunțat că trece la ProMoldova. Azi de dimineață a anunțat că se lasă de mandat și rămâne adeptul PSRM. După asta cei de la ProMoldova au făcut protest la Președinție pentru că, chipurile, el era acolo. Vladimir Cebotari, exMinistru al Justiției, a fost luat pe capota unei Skode care ieșea din Președinție:

În scurt timp a apărut video cu Gațcan în vie în care el zice că e tot ok:

Spre seară Gațcan în general a plecat din Moldova.

Înainte de a mă expune vă invit să urmăriți un live de azi:

Câteva concluzii:

1. Cei de la ProMoldova cu Plahotniuc au încercat să intre cu sapa în via socialiștilor și a lui Dodon. Atunci când deja se bucurau de victoria a venit lovitura de răspuns. Uneori nu tre să sari cu sapa la elicoptere. Ai șanse să ajungi pe capotă. Politic vorbind.

2. Cel mai mult a avut de suferit imaginea lui Candu și Cebotari. Ei s-au arătat isterici. Mai ales pe fundalul ideii că Gațcan a fost cumpărat.

3. La Partidul Șor care a organizat protestul e tot ok. Ei nu au de pierdut. Electoratul lor iubește bâlciul.

4. Istoria asta cu Gațcan demonstrează o dată în plus că nu trebuie de investit în alegeri. Trebuie de investit direct în deputați dacă vrei putere.

5. Cei din PSRM acum se vor gândi de 10 ori înainte s-o ia „nalevo”. E un semnal unității de echipă. Și aici în avanscenă a ieșit al 4-lea om al echipei lor – Vlad Bătrâncea care, chiar dacă trece printr-o perioadă mai grea, a ieșit și a „luptat”, posibil chiar direct, pentru PSRM.

În rest… totul e pe vechi.

Și, posibil, mem-ul zilei:

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?