fbpx

De ce Comisia Excepțională o dă în bară? Cazul Orheiland-ului blocat de trupele speciale ale lui Voicu și a lanurilor de levănțică

De dimineață am pus pe facebook o panoramă în care se vede clar că pe o mică porțiune de pământ la cascada Țîpova îs peste 50 de oameni.

Oare se va apuca să închidă Comisia și cascadele? Nu cred.

Știrea zilei de ieri s-a axat pe închiderea Orheiland-ului. Asta după ce, Comisia Excepțională în Sănătate sau cum se mai numește ea, a decis că Orheiland trebuie să se închidă și cu el și lanurile de levănțică atacate de „divele” de pe facebook și instagram.

La Orheiland totul a fost ca într-un scenariu prost al filmelor de la Bollywood. Au venit de dimineață poliția locală. Au întâmpinat rezistență inclusiv din partea deputaților de la Partidul Șor și s-au dus cu coada între picioare.

Cel mai trist este că în comisariatul de poliție din Orhei este focar de infecție COVID. Iese că o parte din oameni potențiali infectați cu coviț au venit să închidă parcul de distracții.

Și mai e o chestie tare tristă, mai ales pentru cei de la MAI – Orheiland e parc public. Nu este entitate comercială. Nu are cod special pe care îl au cei privați.

După ce au fost trimiși menții locali au venit trupele speciale de la Chișinău în frunte cu Marin Maxian:

Fotografia aceasta e „frumoasă”. Și Marina care-l trimite pe Maxian. Despre el nu scriu nimic dar probabil el reprezintă un polițist moldovean ideal. Rotund și frumos.

Lanurile de levănțică s-au conformat rapid noilor reguli. Și au mărit prețul de două ori 🙂 Acolo Voicu nu a trimis trupe să-i închidă. Probabil pentru că, inclusiv padrujelele din MAI se duc în lanuri de levănțică să se fotografieze.

Întrebări îs câteva:

1. De ce Comisia Specială nu închide toate focarele potențiale de infecție? De ce închide punctat Orheiland dar lasă deschisă Grădina Zoologic, Parcul din Valea Trandafirilor și Parcul „Andrieș” din Bălți. Iată chiar aș vrea să văd cum Voicu trimite trupe speciale la prietenul său de la Bălți?

2. De ce poliția nu și-a făcut datoria până acum dar lucrează doar când i se scoală lui Voicu?

3. Dle Chicu, poate ar trebui să mai tăieți din glande, că-s asudate și inflamate deja!

Arăta ieri trist Moldova…

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?