fbpx

Doar în Moldova: Fost șef pe achiziții la armată cu 4 milioane de euro pe cont! Cazul colonelului Coguteac

Faceți cunoștință – Anatolie Coguteac, actualmente consultant la Agenția Proprietății Publice.

La moment este consultant la Agenția Proprietății publice și este reprezentant al statului în următoarele societăți: SA Drumuri, Aqua Prut Cricova, Metalferos, Calea Ferată din Moldova, Radiocomunicații, Mileștii Mici și Moldaeroservice. Observați că îs 7 consilii, deși, conform legii, poate fi doar la 5 🙂

În vizorul blogului nostru el a intrat atunci când a trucat concursul de angajare al noului director de la Mileștii Mici. Dar a urmat ce a urmat și probabil cei de la guvern nu au timp de așa „chestii mici” deși ar fi cazul să vadă cum oamenii Maiei Sandu au trucat concursul. Dacă ceva, îi pot ajuta, pe blog sunt toate materialele.

Omul de fapt e colonel. I-a dat Timofti și o medalie. El, pe timpul lui Marinuță a fost șef pe dotările armatei. Da, exact în timpul lui Republica Moldova a vândut armament Armeniei, cazul acelui IL 76 care a ajuns să fie discutat și la ONU și despre care, în premieră, tot blogul nostru drag a scris.

Hai să nu lungesc vorba, vă invit să priviți singuri declarația lui de avere:

Eu vă voi atrage atenția la două momente.

Primul din ele este contul bancare cu aproape 4 milioane de euro pe el:

Frumos, nu?

Al doilea moment este „umoristic” și ipocrit. Soția acestuia ia ajutor de șomaj de la statul italian:

Moldova, țara tuturor posibilităților!

Later add:

Se insistă pe greșeală de tipar și că ar trebui virgulă înainte de ultimele două cifre.
Întrebarea e și mai tristă: Cât de pregătit este acest domn pentru a fi consultant pe riscuri financiare dacă în propria declarație de avere face așa greșeli? Câte virgule a schimbat el cu locul în viață și câte daune a cauzat asta statului?

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?