fbpx

Soția lui Dragancea (cel cu glande) are bursă românească finanțată de EU pentru cercetare 😊

Hai un disclaimer de început. Dl Vitalie Dragancea este o persoană publică. Mai publică nici că se mai poate. Abia după ce i s-a dat peste nas a mai dispărut din fotografiile Premierului. Respectiv, fără să vrea, familia acestuia este expusă public. Și când fac carduri la bancă tre să declare că-s interesați politic.

///

Până găsesc timp să explic următorul dosar penal, să povestim un pic despre ipocrizie și să arătăm cum, în familie, consilierul Premierului are cu totul alte idealuri.

Hai să începem prezentarea de la fiică. A absolvit o școală în Riga. Acum e în Suedia. Aici peste deal.

Feciorul a terminat studiile anul trecut la liceul Academiei de Științe care e o instituție pentru rublet și copii de bani gata. Are și fotografie cu Președintele Dodon:

Este student al Universității din București.

Soția dlui Dragancea este doctor în științe chimice. Membru al Academiei de Științe a Moldovei. Acum valorifică o bursă a Uniunii Europene administrată de Universitatea din București:

De ce scriu asta? Pentru că în ultimele zile din Guvern și din scrisul intensiv al omului cu glande se revarsă ura față de România. Sau poate mie îmi pare. Dacă cineva va aminti de Președinție sau Parlament – acolo niciodată nu a fo dragoste față de România. Se credea că Premierul e mai tolerant. Nu pare a fi:

Eu vă voi lăsa fără concluzii. Credeți și singuri ce vreți.

Doar că, mie îmi pare tare ipocrit să lucrezi lângă oameni pe care îi urăști (caz recent la Primărie) sau să faci una la lucru și alta în familie ca în cazul lui Ilian Cașu.

Sănătate multă și cât mai puțină ipocrizie vouă!

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?