fbpx

TransEricTur strânge, din nou moldoveni din Paris ca să-i țină în parcările europei :(

Pe finalul săptămânii trecute cei de la TransEricTur au luat 3 autocare de moldoveni din Paris. I-au ținut o sutcă într-o parcare din Germania și, după intervenția ambasadei, au pornit spre Moldova. La vamă 2 autocare au rămas fără numere. Asta autocarele cu numere de Moldova. Cele cehe au rămas intacte.

Acum unul dintre ele strânge moldoveni:

Altul este parcat nu departe. În grupuri mici ei sunt aduși la autocar. TransEricTur anunță că îi duce până în Germania și de acolo, dacă trec cu bine (asta dacă iar ambasada va pune cuvânt) merg mai departe și achită drumul. Mai multe detalii în video:

Asta ce acoperiș trebuie ei să aibă ca să poată face atâtea prostii și să nu le fie nimic?

Update: S-a pornit autocarul:

Sănătate să fie!

Comentarii

comentarii


2 Comments

 • Ion |

  Buna ziua , eri 02.05.2029 in jur de ora 09:00 autocarul cu numarul de imatriculare TAO 907 al companiei SRL ELASTICA deplasinduse din Cehia imbarcat cu calatori a trecut Vama Leuseni fara oarecare controale , mentionam precum coform dispozitiei comisiei situatii exceptionale Nr.17 din 13.04.2020 alin 18 Se suspenda transportul rutier de persoane în trafic internaţional prin servicii regulate, regulate speciale, ocazionale şi în regim taxi, cu excepţia curselor speciale autorizate de către Comisia pentru Situaţii Excepţionale. încălcarea acestei dispoziţii constituie temei pentru suspendarea înregistrării până la trei luni sau radierea din Registrul operatorilor de transport rutier.

  Rugam sa trageti atentia !

  nu pot anexxa pozele aici

 • Cojocaru Artemie |

  Buna seara , domnul Eugen!

  Din blogurile tale am observat ca esti un detectiv foarte bun. Stii a face o investigație si stii a face diferenta dintre bine si rau.
  Dar nu stiam ca asa „un detectiv de valoare mare ” nu stie sa se exprime corect unui public.
  Mentionez din textul tau:”Sutca”.
  Și nu pot sa inteleg curiozitatea ta fata de această companie ?
  Aceștia sunt oameni care doresc sa aduca cetățenii acasa ,aceștia sunt oameni care muncesc toata ziua , dar nu stau ca tine si fac diferite investigatii prostești.

So, what do you think ?