fbpx

Un doctor bun câștigă 4 Euro pe oră, Cuciuc – 400. Întrebări mai aveți?

Later add: De ce anume pe Cuciuc l-am evidențiat? Pentru că de 99 de ori mai mult și pentru că e cel mai „deștept” din toți enumerați mai jos.

Hai să începem cu partea a doua. Iată prețurile (din februarie 2020) a artișilor din Republica Moldova. Prețul este indicat pentru o prestație de 45 de minute:

Ionel Istrate 500€
Ion Suruceanu 350€
Adrian Ursu 1000€
Zinaida Julea 450€
Igor Cuciuc 400€
Sunstroke Project 1500€
Adriana Ochisanu 600€

Formația Tharmis și Uzun vă pot cânta pentru 3500-4500€ toată seara.

Banii îi achitați în numerar. Impozite nu se plătesc. Responsabilitate minimă. Chiar dacă strici nunta cuiva… asta e viața.

Și acum prima parte.

Un medic anesteziolog, cel în mâinile căruia este viața voastră și de care depinde dacă vă treziți sau nu după intervenție chirurgicală, pentru 10 gărzi primește 16 mii de lei. Gardă înseamnă 24 de oră de muncă.

Iese aproximativ 4 euro pe oră.

4 euro din care se achită impozite. Responsabilitatea medicului este enormă – viața voastră.

Atâta timp cât în țara noastră vor fi mai respectați cântăreții care nici măcar impozite nu plătesc, medicii nu prea cred să aibă vreo șansă. Și da, reforma în medicină trebuie începută de ieri, și nu contează că e pandemie sau nu.

Multă sănătate medicilor și un MARE MULȚUMESC pentru faptul că mai rămân în Republica Moldova!

///

Despre biserica preotesei parlamentare din curtea spitalului de la Bălți vă scriu mâine.

Comentarii

comentarii


7 Comments

 • Amelia |

  Preturile sant adevarate, o data l-am auzit pe unul din ăştia cântând, 5 cântece timp de o ora!😮… era sa primească bătaie, dar a luat repede banii şi a fugit… cânta un cântec, hămăia inca 5-10 minute…. MEDICII merita la sigur mult mai mult!

 • Cris |

  Tare vă mai place să numărați banii altcuiva…. fiecare artist a muncit din fragedă copilărie pentru a ajunge ceea ce este…
  Vina pentru salariile mizere ale medicilor este doar a guvernului și a politicienilor și nu are aceasta nici o relevanță cu remunerarea artiștilor și a lăutarilor… Nimeni nu vă impune să scoateți din buzunar bani pentru artiști. Cine a scris acest articol este „întruchiparea moldoveanului invidios”, baftă.

 • zz top |

  Eugene, ti-a ramas sa agati o pancarda la gat si sa iesi in centrul Chisinaului cu spume la gura. Vezi-ti de treaba si achita-ti tu impozitele in primul rand ca ai si tu soricei pe acolo. Cand faci o postare si inca mai dai si nume studiaza bine problema si nu te ocupa de calomnii. In cazul de fata ai fi fost credibil daca prezentai un extras de la fisc, unde este specificat cine din persoanele vizate de tine nu au achitat impozite si din ce venit.

So, what do you think ?