fbpx

Vlad Filat a început campania electorală. Investește bani în promovare pe facebook

Ieri cineva m-a întrebat dacă vreau să merg la o cafea cu Vlad Filat. Credeam că s-a apucat de făcut offline-uri. Dar pe urmă mi-a arătat știrea pe pornotv despre faptul că exPremierul Republicii Moldova invită oamenii la o cafea dacă-i transmit fotografii cu drapele ale Republicii Moldova.

Azi e ziua Drapelului Republicii Moldova.

De dimineață am intrat să văd ce se întâmplă cu postarea exPremierului. Avea multe like-uri și share-uri. Am înțeles că ceva nu e în regulă. S-a adeverit că am dreptate. Vlad Filat începe să investească în promovarea pe facebook și instagram (oare și-a restabilit Olga Roman contul de acolo?:

Filat intră în campania electorală. Săptămâna viitoare iar va apărea în vizor – e ziua lui de naștere.

În cazul în care ajungem vara în Republica Moldova eu aș servi o cafea cu Filat. Eu am la el câteva întrebări rămase neelucidate după perioada 2009-2012 când comunicam destul de activ aș spune eu. Eu în primul rând i-aș mulțumi, personal. Să nu fi fost el, și ceea ce (n-)a făcut, nu avea să mă decid să plec.

Iată câteva dintre ele:

1. Cum se simte acum, când o serie de angajați din media, cu case construite din banii pe care el le-a oferit pentru „servicii de PR” toarnă peste el căldări și ligheane întregi de zoi?

2. De ce atunci, în 2013, nu a mers până la capăt?

3. De la cine crede că e cazul să-și ceară scuze?

Sănătate!

A, și încă ceva, da pagina lui Vlad Filat așa și are like pe pagina Maiei Sandu 🙂

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?