fbpx

Producătorul 7 Klase – fan înflăcărat a lui Lukașenko

Ultimele zile mesageria e plină de screen-uri de la diferiți „inluenceri” cu privire la coviț, 5G și alte nebunii care se distribuie pe timp de carantină.

Ieri mi-a atras atenția un mesaj legat de Iurie Bădicu, producătorul celor de la 7 Klase și al trupei Akord. Și poate altele, dar eu nu le știu și nici nu tare mă interesează.

Omul s-a dovedit a fi fanul soluțiilor Suediei și Belorusiei cu privire la COVID-19:

Eu i-aș explica în două cuvinte diferența între suedezi și moldoveni dar nu mă mai complic mai ales că asta nu are sens atâta timp cât trupa la care e producător, akord, face share la videouri cum un ins merge cu peste 240 la oră pe lângă Orhei. Chiar azi în Estonia citeam că unul care zbura cu 186 pe traseu va face 2 ani de închisoare. În Suedia pedeapsa e mai dură.

Înțelegeți că mentalitatea e problema.

Dar mai este un share și un „gând” interesant la acest om – adorarea lui Lukașenko:

Dictatorul belorus care zice că nimeni nu va muri de coviț iar oamenii mor și care impune medicii să scrie că oamenii îs bolnavi de pneumonie și nu de coviț este adorat de un influenser moldav.

Asta ar fi de râs dacă nu ar fi trist.

Și încă ceva, el se consideră mare român, chiar pe fb are numele „alexandru.marhiloman.7” iar Traian Vasilcău l-a inclus într-o „enciclopedie”:

p.s. Blin, în ce m-am băgat…

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?