fbpx

Petrecere cu COVID-19 la vinăria Bostavan (aparține Purcari) de la Etulia

Întrebam zilele trecute dacă e de interes public focarul de infecție cu COVID de la vinăria din Etulia a celor de la Bostavan care fac parte din grupul Purcari. 80 la sută au spus că da iar alții că cei de acolo trebuie să se clarifice.

Din știri doar pe news.ro a apărut o informație că la Purcari e focar. Au preluat timpul.md și pe urmă au făcut o mică corectare cei de la tv8.md

Astăzi s-a confirmat faptul că focarul este mult mai puternic. Astfel primul caz la Bostavan s-a confirmat pe data de 14 aprilie. Pe data de 20 aprilie deja erau 5 cazuri. După asta cei de acolo au făcut 162 de teste la „Invitro”. Au fost confirmate 64 de teste. 35 de oameni sunt din Cișmichioi, din Etulia – 27 iar 7 sunt din Vulcănești.

Toți sunt angajați ai Bostavan-ului. Iată document de confirmare (sursa – Ivanovna/Telegram):

Conform aceleași surse oficiale dar care a dorit să-și păstreze anonimatului, la fabrica de vinuri a avut loc o petrecere la care s-au și infectat majoritatea celor testați pozitiv.

Acum eu voi băga trei capici.

Eu vreau să văd ce vor scrie blogurile specializate în vin și care sunt abonate la rubletul șefilor de la vinării. Să vedem cât de „Fine” sunt și nu idioți așa cum unul din acești alcoolici m-a numit cândva.

Mai bine idiot decât curling.

P.S. Purcari au vin bun și covid-ul prin vin nu se transmite.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?