Viorica Cosmetic creează criză artificială de dezinfectant deși au stocul plin!!!

Îmi scrie de dimineață un cunoscut cu un caz petrecut ieri la Viorica Cosmetic.

Un agent economic s-a dus ieri la Viorica Cosmetic să cumpere gel antibacterian. În magazinul de firmă nu era nimic. Vânzătoarele zic că s-au terminat. Omul se duce la direcția Viorica Cosmetic. Paznicul face valuri dar după ceva vorbe de duh îi propune să se ducă sus, acolo este o doamnă cu care, cu un 100 de lei, se poate înțelege să-l ajute.

Omul se duce sus, femeia iar face valuri de tipul „cine ți-a permis să intri”, dar în final îi eliberează o factură pentru gel antibacterian în recipient de 200 de ml, asta deși omul vroia în sticle de un litru. I s-a explicat că Viorica Cosmetic nu vinde în recipiente mai mari pentru că au un stoc foarte mare de sticluțe de 50 și 200 ml.

OK, omul acceptă să cumpere câteva zeci de bucăți de gel antibacterian de levănțică în sticle de 200 ml. Se duce omul la depozit și ce vede? Un munte de gel dezinfectant în sticle de un litru pe lângă cele de 200 ml și 50 ml. La depozit îi reconfirmă faptul că gelul în sticle de un litru nu se vinde până când nu vor vinde cele mici. Și asta nu e tot! Omului nu-i dau gel de levănțică pentru că tot gelul de tipul dat merge în România 🙂 Acolo nu le place gelul cu miros de căpșună care i-au fost propus în schimb omului care a acceptat și asta.

Acum întrebare:

Cum pot fi catalogați cei de la Viorica Cosmetic?

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?