fbpx

În Moldova, cei de la Samsung, și-au transformat televizoarele în cotileț #NoSmartTV

Scriam pe facebook recent asta:

Hai să explic pe lung:

Cei de la Samsung au luat și au blocat tot ecosistemul pe care ei îl numesc SmartTV în televizoarele care nu au fost cumpărate pe teritoriul Moldovei. Astfel, dacă ai cumpărat un televizor Samsung în Europa și ai revenit cu el în Moldova nu mai ai acces la toate aplicațiile preinstalate sau cele pe care le-ai cumpărat. Televizorul scump devine un cotileț la care poți privi doar ceea ce vine pe cablul TV 🙂

Asta s-a întâmplat pentru că cei de la Samsung au scos Moldova din Europa și au băgat-o la CSI, cel puțin așa afirmă oamenii care au de suferit din cauza asta.

Oficial asta s-a făcut pentru a lupta cu contrabanda. Cu părere de rău au avut de suferit nu vânzătorii ci consumatorii finali care au cheltuit sute de euro pe televizoare și unii au cumpărat și aplicații și aici hop și #nna și nu ai nici netflix și nici alte variații mult mai plăcute decât durnal, pulika sau truba8.

Dragă Samsung Moldova, sunteți niște idioți, știți asta?

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


2 Comments

So, what do you think ?