fbpx

Fascismul deputatei maria ciobanu

Ieri pe pagina lui Gheorghe Urschi a apărut un asemenea comentariu la postarea deputatei maria ciobanu:

Și, ca să nu se piardă cumva commentariul deputatei, îl dublez cu o imagine.

Nu voi comenta comentariul familiei lui Urschi, mă voi axa pe ceea ce a declarat, public, deputata ciobanu. Ea face referire la cazul fotografiilor la patul lui Petru Cărare. Este cazul deputatului din PLDM, nae simion pleșca. Un caz menționat în premieră de luchianiuc.com de altfel. Nu vrea să-l menționeze pentru că … PLDM.

Totodată deputata uită de vizitele dese, cu scop de PR, pe care le făcea la Urschi exPremierul Filat. Iată una din ele:

Tot acest status nu doar miroase tare a ipocrizie ci pute a fascism. Țineți minte cazul Spartei când copiii bolnavi erau aruncați de pe stâncă? Sau cazul Germaniei în care doar oamenii sănătoși și apți de serviciu militar erau susținuți.

Fix așa și cazul mariei ciobanu care, din ce înțeleg eu, propune să nu mai fie susținuți cei care sunt bolnavi. De fapt guvernul susținut de ea, cel în care ministră pe sănătate era nemerenco, cam asta făcea. Nu a fost văzută des ministra în spitale.

Concluziile le faceți singuri.

Hai noroc, Moldova!

Aaaaaa, și încă ceva, găsiți-mi voi poate o fotografie în care pe mutra acestei deputate să fie proiectat un zâmbet! Ea mereu e supărată pe viață. Nu cred că Moldova are șanse luminoase cu deputați care sunt mereu acriți și nu au idee ce înseamnă fericire:

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


One Comment

  • Eu |

    Oribil! Parintii copiilor cu probleme, tetrapareza spastica sau alte boli genetice care ii transforma in oameni mai chinuiti, ar trebui sa nu-i mai sarbatoreasca niciodata? E buna zicala „cand nu mai poti, nu mai trebuiesti la nimeni”.

So, what do you think ?