fbpx

În #neDA s-au săturat de liderul Andrei Năstase. Caută altul. Cel mai potrivit pentru ei este nicolae josan!

#neDA, partidul pe care toți spuneau că nu va fi partid, partidul pe care l-au creat printre alții, așa-numiții jurnaliști independenți alde Cornelia Cozonac, a ajuns într-o mlaștină mâzgoasă. A ajuns la maxim 2 procente rating.

Și totul grație activității ineficiente a liderilor acestui partid. În primul rând e vorba despre Andrei Năstase care a demonstrat că este un impotent în domeniul managementului. Tot acolo se pot aduna și alde Slusari și restul.

În partid tot mai insistent se discută schimbarea conducerii de vârf a partidului.

Eu cred că pentru ei cea mai bună variantă este acest ins – nicolae josan:

El deține cele mai importante trei calități specifice electoratului și conducerii partidului, și anume:

1. Curlingismul

Mai bun ca el nu este. El a supt tot ce a putut din finanțatorii #neDA. Și nu doar el din cei cu numele lui de familie, dar despre asta altă dată că amuș se mai supără grigoriu. Voi ați știut că el are o revistă cu 3 cititori în cruce pe care apar doar mutrele șefilor de la #neDA?

2. Ipocrizia

În 2013, când prietenul lui, alaiba, publica articolul unde spunea că „La BEM totul va fi bine”, josan comenta că la DurnalTV lucrează niște tâmpiți și că aceasta nu este presă și că se aseamănă tot mai tare cu NIT-ul 🙂

3. Clovn virtual

Încercați să urmăriți vreo postare a acestui ins. Asta e de râs și de plâns, mai bun eschivator și clovn virtual nu cred că există.

Eu cred că el ar fi tare bun lider de partid. Un fel de viorel cebotari care poate duce partidul la groapa istorică 🙂

Hai noroc și numai bine!

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?