fbpx

Ce asemănare este între modelele videochat-urilor erotice și … Ilan Șor

Voi explica și titlul, pe final dar să începem de departe.

De câteva zile urmăresc cele trei protagoniste ale scandalului videochat-ului erotic din rahatogramul moldav. Ceea ce văd e și mai trist decât părea la prima vedere, și anume:

1. Promovarea exclusivă pe seama unor copii mici și grație unor rahaturi de filtre care sunt, opinia mea, mai rele decât fakenews-urile.
2. Lipsa unor norme elementare de comportament și securitate. Copii fără centuri în mașini etc.
3. Promovarea pe seama unor concursuri „medievale”. Ultima invenție, familia unui „manager” face concurs în care își pune la bătaie băha chipurile exlusivă. Băhă pe numere bulgărești 🙂

Dar la toată herneaua asta voi reveni, la sigur. Și ea va reveni în vizor or, două dintre protagoniste au depus plângere penală asupra celei de-a treia. Cea care chipurile și-a pierdut cunoștința și PoRnOTV cu perfecte.md au făcut imediat știre. Cea care chipurile a pierdut laptele dar e tot ok.

Și acum să explicăm titlul:

În imagine este Valeria Fainescu, cea pe al cărui „manager” sunt câteva plângeri depuse la poliție.

Tot ea este și câștigătoarea premiului „mama anului online” oferită de brandul expirat Viorica Cosmetics.

Și acum să explic titlul:

Videochat-ul erotic este interzis în Republica Moldova dar, de obicei, cele care prestează astfel de servicii nu sunt judecate sau nu sunt pedepsite. Sunt, de obicei, condamnați managerii acestor chat-uri. Aici vine și asemănarea cu cazul lui Ilan Șor, care este martor într-un proces în care a depus mărturii.

Interesant, ea a depus mărturii pe manager?

Hai noroc și numai bine!

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?