fbpx

Vai, sărmanul Vladic Musteață… prigonit de Plahotniuc :0

Ah sărmanul Vlad. Cum e el chinuit. Cum e el prigonit de Plahotniuc. Cum se jeluie că-l asuprește Damir. Cum se jeluie că are viață grea.

Asta același Vlad care zbura ca nebunul pe drumuri și mai nu a ucis oameni. Asta același Vlad care și-a pus toți cățelușii și mai ales cățelele să mă beștelească pe facebook și pe bloguri. Asta același care se ducea și se închina la Damir ca să-l scape de probleme cu poliția. Asta același care având familie se culca cu fiecare fustă din companie până când nu a rămas însărcinată cineva. Ei dar asta-i viața lui.

Așa e la moldoveni. Când ai probleme cu toți și cu toate și când nu ești deloc cheie de biserică și aiurești pe drumuri mai ceva ca Mânzat și Chirtoacă luați împreună, începi a căuta soluții.

Și le găsești. Plătești articole pe site-uri de două capici. Și de laudă ție și de beștelire a celor care scriu ce cred și nu au niciun chef să scrie așa cum vrei tu.

Și pe urmă te mai duci și la rahaturi gen durnal.md și comanzi publicitate doar ca nu cumva să nu scrie ceva de rău.

De ce cele care îi iau chipurile interviuri nu îl întreabă despre legăturile lui actuale cu Bolea de la #pas? Sau ele când iau interviu stau cumva în altă parte decât vizavi?

Hai noroc Moldova, credeți-i pe evazioniști gen Musteață, asta meritați!

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?