fbpx

Despre Chironda. Victor Chironda.

Știrea de azi e următoarea:

Victor a obținut un minim pentru ceea ce merită. Anume l-a obținut și nu l-a câștigat și nu e datorită “succesului” sau “norocului” numirea lui în funcția de responsabil pentru urbanism în Chișinău.

Redacția blogului nostru îl felicită și, totodată, în sfârșit, își permite să scrie ceea ce nu și-a permis din momentul în care s-a lansat în campanie. Nu am scris pentru că ne temeam să nu-i facem vreun rău, atâta timp cât a mers din partea unui partid al unui om mai trist și mai prost intenționat.

După ce am pus fotografia cu Usatîi și pleșca pe facebook, unul din “echipa” lui Victor, mi-a spus că-s meteorolog și aștepta să scriu vre-o fignea despre Victor. Normal că nu am scris pentru că îl cunosc pe Victor Chironda demult și pentru că el, spre deosebire de o serie de inși din echipă, e integru. Inclusiv spre deosebire de sergiu tofilat care acum va ajunge în locul lui în Consiliul Municipal Chișinău și, ceea ce este, un mare minus al plecării lui Victor în funcția de vice-primar.

Un alt minus mare, nu pentru Victor ci pentru susținătorii lui, este lipsa ambițiilor lui politice. Sunt mulți oameni care ar vota un proiect politic în frunte cu Victor. Dar… nu a fost să fie.

Cel mai avantajat de numirea lui Chironda în funcția de vice-primar este Ion Ceban. El are doar de câștigat. Cu așa un specialist în echipă și-a crescut valoarea. Succesele lui Victor vor fi și succesele lui. Insuccesele (posibile) ale lui Victor, vor fi exclusiv insuccesele lui Chironda. Așa e în guvernare ?

Și încă ceva, eu încă în 2014 spuneam că Victor merită să fie Primar General ?

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?