fbpx

Clanul „harvardiștilor” Gavriliță își pune „смотрящий” la vamă

Blogul ăsta ar fi mai mult personal dacă nu ar exista oameni informatori. Ieri unul din el a transmis următorul mesaj:

„Ki_da asta de Gavrilita pune la vama pe adjunct cu functie de director interimar pe Lilian Carabet, care e ment si e adjunctul lui Gavrilita )))) asa ca Harvardistka e o simpla aferistca?”. Primul cuvânt a fost un pic redactat pentru că, pe blog, nu înjurăm.

În mesaj ambele nume sunt persoane diferite. În primul caz e vorba de ministra finanțelor – Natalia Gavriliță (în tinerețea comunistă Catrinescu) iar în al doilea mesaj este vorba despre șeful „poliției economice” – Nicolae Gavriliță. Acest Nicolae este cumnatul ministrei.

În ecuația mai apare și Lilian Carabeț care este vice-șef la „poliția economică”. De ce iau în ghilimele, pentru că îmi e lene să caut cum se cheamă exact secția de luptă cu fraudele economice din Inspectoratul Național de Investigații.

Omul va fi numit zilele ăstea șef interimar. E confirmat din mai multe surse deja.

Și, pentru a fi mai explicit voi cita din aceeași sursă:

„Pohui ca el vine, dar aici se vede clar ca ministra e o vaflista si are intentii de a pune persoana care ar face toate indicatiile lui Gavrilita de la politia economica. Si atunci care mai era sensul de mimat concursuri?
Daca avea intentii nobile, aveau sa fie nobile pana la capat, dar intentiile sunt meschine, intentia de a face rublet cat mai mult si cat mai repede.”

E dimineață din nou, în Moldova!

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?