fbpx

Andrei o vrea pe Maia mai jos ca Aliansu

Andrei Năstase nu o place deloc pe Maia Sandu. Asta este evident iar cel ce nu vede asta poate să închidă această pagină chiar acum până când psihica lui de Costiujeni nu va fi afectată și mai grav de rândurile care vor urma.

Mai tare decât pe Maia Sandu, Andrei Năstase nu-i place când are ratingul mai jos ca aliansul. Asta s-a demonstrat în primul tur al alegerilor pentru funcția de primar general al Chișinăului. Doar 30 la sută într-un oraș în care a câștigat alegerile anul trecut e o lovitură dură sub centură pentru cel care e lins în toate părțile corpului de către angajatele din sediul central al MAI.

Asta chiar și cu susținerea publică în ultimele zile de alegeri a Nr2 din politica actuală moldovenească – Maia Sandu.

Asta chiar și cu tot efectivul poliției care l-a votat, cu tot cu familii și neamuri. Menții îl votează doar ca să plece de la Ministerul Afacerilor Interne.

A doua zi după alegeri Andrei Năstase a înțeles că el este a treia roată de la bicicletă în Alianța actuală și a început să atace în stânga și dreapta.

Scopul acestor atacuri nu este neapărat Dodon, ci mai degrabă Maia Sandu.

De ce? Pentru că rating-ul ei va cădea automat dacă cade Guvernul. Rating care grație rubletului adus de peste hotare începe să crească din nou.

Andrei vrea să rupă alianța nu de dragul țării dar de dragul căderii Maiei, acolo, unde este și el. Nu poate el, „mujîk” cu pantalonii uzi între picioare, să-i poată permite Maiei să fie mai sus ca el 🙂

Hai noroc și să vedem ce va fi!

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?