fbpx

Câți oameni vin s-o vadă pe Maia Sandu la întâlnirile electorale?

Săptămâna trecută Maia Sandu a prezentat candidatul #Acum la Bălți. Întâlnirea a avut loc la Palatul Național „Vasile Alecsandri” care nu era nici pe jumătate plin. Acolo nu-s multe locuri la o adică, erau maxim 200 de oameni. Asta în orașul Bălți. Tot ce e posibil că Arina Spătaru, lidera locală a #neDA tot nu a depus mare efort dar oricum asta demonstrează ce organizație teritorială are #pas-ul acolo.

Între timp a apărut un video din data de 5 octombrie de la întâlnirea electorală a Maiei Sandu în comuna Drăgușeni din raionul Sângerei:

Eu nu cred că trebuie să mai comentez nimic. Se vede totul cu ochiul liber. Eu doar vreau să adaug că această comună are conform estimărilor circa 2600 de locuitori iar la alegerile locale din 2015 au participat circa 1300 de locuitori. Acolo sunt 3 secții de votare în comună.

Și acum priviți la întâlnirea Maiei Sandu cu locuitorii. În sală erau maxim 120 de oameni. Din 1300.

Și Maia Sandu nu a venit încolo doar în calitate de lider de partid, ea a venit și în calitate de Prim-ministru. Asta o demonstrează secvența din discurs pe care o rostește despre impozite.

Între timp în sondaje ea e undeva sus de tot. Uhu, da … da și iar da 🙂

Hai noroc și sănătate!

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?