Da, studentele bătăușe trebuie expulzate! #exemplulEstoniei

Probabil ați văzut că o mamă cu un copil pe drum a zis ceva de hainele unor tinere studente la universitatea de medicină. Acelea au luat-o la bătaie. Acum au fost exmatriculate de la facultate și vor fi expulzate din țară.

Unii se revoltă că nu e corect. Eu vă voi da exemplu Estoniei.

Două săptămâni în urmă a fost expulzat un moldovean. Cu interdicție de intrare pe un an. Pentru că a furat din magazin. De maxim 30 de euro.

Săptămâna trecută o moldoveancă a fost expulzată pentru prostituție și un alt hoț. Ambii cu restricție.

Dacă, cumva, cineva din cei veniți în Estonia ar bate un localnic pentru o vorbă atunci e pi… cu el. Iar dacă acel localnic ar fi cu un copil … nici nu vreau să îmi închipui.

Învățați să fiți oameni dar nu cârpe. Ne-au fu..t turcii, pe urmă rușii, acum ne f…m noi pe noi.

Hai noroc și aveți ceea ce ar fi bine să aveți!

Comentarii

comentarii


2 Comments

  • Cris |

    Acum vreo 2-3 ani, inca nu era rand electronic la imigrari si asteptau studenti de astia straini. O doamna a vrut sa intrebe daca poate sa ia permisul si nu i-au dat voie, s-au pus in usa si comentau urat intre ei si aveau niste fete intre aroganta si batjocura. Apoi doamna din interior a chemat femeia si asa galagie au facut inclusiv in urma mea, strigau yalla yalla .si vreau sa subliniez ca nu au fost agresati in nici un fel, probabil li s-a parut prea indraznet ca o femeie sa ii intrebe ceva, nu stiu.

So, what do you think ?