fbpx

Faceți cunoștință: Alexandru Fiti, director interimar la Autoritatea Aeronautică Civilă

Vadim Brânzan poate demite sau suspenda din funcție. A demonstrat-o la Autoritatea Aeronautică Civilă. I-a suspendat pe Octavian Nicolăescu (director) și Vladimir Gorea (vicedirector). Oficial au fost suspendați din cauza unei anchete pornite pe nerespectarea anumitor instrucțiuni de serviciu. Neoficial asta ar suna sabotaj, dar la multitudinea de avocați nu vreau să-mi iau pe claviatură învinuirea aceasta 🙂

În locul lor a fost numit Alexandru Fiti.

Unele surse de informare spuneau că a fost numit o lună în urmă ceea ce nu corespunde adevărului. Omul a fost angajat circa un an și jumătate în urmă. În această perioadă nu s-a ocupat doar de securitatea informatică a Autorității dar a avut posibilitatea să participe la cursuri de instruire cu privire la Securitatea Aviatică la Kiev și la Montreal. Și prin Singapore a fost la cursuri.

Iată-l:

Cea mai mare problemă în această numire este nu atât procesul cât comunicarea și relatarea despre el. Oamenii din domeniu nu înțeleg de ce s-a întâmplat așa. Deși se putea de ieșit, de lămurit situația și de anunțat că este o chestie temporară atâta timp cât în maxim 2 luni ministrul Brânzan nu va mai fi în funcție și alții vor decide soarta acestui domeniu.

Hai noroc!

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?