fbpx

4000 EUR – taxă standard nedeclarată de băieții lui Musteață pe apartament

Dragă Serviciul Fiscal de Stat, consideră această scrisoare drept o anonimă parvenită la adresa ta or eu nu am nici posibilitate și nici mare dorință să vin în Moldova, mai ales după ce babele toarnă ulei uzat peste terenurile de joacă a copiilor.

Dragă Serviciu, vreau să te anunț prin micul meu răvaș că la aceste adrese, pe aceste blocuri, pățănașii lui Musteață au ascuns de la stat minim 4000 de eur, banii care le revin lor după mișmașurile înțelese între anumiți tipi de la Eldorado și tipesul Musteață:

Totodată, dragă Serviciu Fiscal, acolo dl Țurcan de la vânzări vă așteaptă cu brațele deschise în fiecare zi de la 9 până la 21. El a indicat și oficiul lui.

În același context, dragă Serviciu Fiscal de Stat vreau să te anunț că salariile angajaților lui Musteață sunt departe de a fi oficiale iar schemele prin care sunt salariați oamenii, cu Întreprinderi Individuale și SRL-uri de o persoană sunt demne de cartea refordurilor Serviciului Fiscal de Stat.

Și acum pentru cei menționați în însemnare:

Dragi oameni, chat-urile voastre sunt o tristețe totală:

HOT în limbajul lor înseamnă apartamentele care au taxa aceasta inclusă. Asta e un fel de VIP zona la ei. Acolo îs doar cei mai apropiați sultanului. Și da, ca să se liniștească ei referitor la SIS (unii zic că eu îs de la SIS, și mă umflă râsul), screen-ul este transmis de un coleg de-al lor care are chef să rămână sub anonimat că și așa îs presați de Musteață.

P. S. Dle Musteață, eu tot aștept de 3 ani să vă cereți scuze. Repet, scuze aștept și nu amenințări.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?