fbpx

Despre cum Musteață, împreună cu cei de la Eldorado, spală rubletul

Astăzi am pus următorul video pe facebook:

Acolo vedeți că sunt oameni buni cărora Musteață le-a făcut mai mult rău decât în a parca mașina pe trotuar ca po…

Unul din oamenii care a comentat se numește Țurcan Eugeniu, șef pe vânzări la Eldorado Terra (Oasis). Iată comentariul lui:

Îmi aminteșe de comentariile lui Musteață când am pus pe facebook mașina lui parcată aiurea. Hai să-l cunoașteți mai aproape pe acest tânăr, iată el cu o domnișoară:

Ea se numește Iana Mihalaș și este o cunoscută apropiată a domnului Musteață. Cam la fel de apropiată ca și de curelele de la Hermes:

Și acum fără a lungi vorba ce fac acești trei inși: Vlad, Iana și Eugeniu.

Ei cumpără apartemente de la Oasis/Eldorado mai ieftin și le vând mai scump. Rubletul este nedeclarat. Iana face lucrul de rutină, găsește clienți și pregătește documentația iar Vlad vine și doar ia rubletul de la Țurcan. Adică voi când luați apartamente îl luați deja cu tot cu otkat-ul pentru Musteață. Chiar azi pe pagina celor de la ProImobil e o „ofertă fierbinte”:

Apropierea celor de la ProImobilGrup și Eldorado se poate vedea foarte simplu în această imagine. Este vorba despre proiectul dezvoltat nu departe de MallDova unde a fost prezent și Musteață la lansare:

Și dacă tot dl Țurcan vrea vizitatori la oficiu eu i-aș putea asigura. Chiar rog mult Serviciul Fiscal de Stat și de ce nu, Procuratura Generală sau Anticorupție, să ia în considerare această însemnare la care, săptămâna viitoare, vor veni și probe concrete.

P.S. Dle Musteață, poate vă retrageți flota de comentaci? Că faceți mai rău. Deja și așa m-ați făcut penal și șantajist.

p.p.s. acolo în comentarii apare exSocrul lui Musteață, chipurile îs achitat de el. Nu cred că acel om mai vrea să audă de tot ceea ce înseamnă Vlad Musteață la cât rău a făcut acest ins.

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?