fbpx

Faceți cunoștință: Veaceslav Frunze, cu salariu de la stat de 85.000 lei și zero responsabilități :(

Iată-l, Veaceslav Frunze, director MoldATSA:

Iată ce salariu are ciuvacu:

Ați împărțit la 12 luni, v-a ieșit și vouă circa 85 de mii pe lună?

Acum pe scurt despre el:

1. Angajat de PD, dat afară de Chirinciuc.
2. Dat în judecată, a revenit la MoldATSA.
3. Acum două luni a fost un incident major pe care el și cantora lui l-au calificat ca eveniment și au minciunit Ministerul Economiei care trebuia să investigheze cazul.

A fost dat în judecată de un Eugen Sajin, președintele sindicatului controlorilor din Moldova. Eugen a câștigat primul proces. Pe urmă Frunze l-a angajat vice pe un fost judecător, Midrigan, și în a doua instanță Eugen deja a pierdut 🙂 Rubletul rezolvă totul.

Acum rămâne să vedem ce vor face așa numiții proEuropeni cu el.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


One Comment

  • Tavic |

    Cu așa salariu și eu pot lucra și mai multă treabă as face, dar nu despre asta am vrut să spun e timpul lumea să ia furcile în mînă și să arătăm pentru cine ei lucrează ca după cum văd ei nici nu știu că sunt în funcție pentru a ne apăra interesele nu ești capabil cum pe timpul lui Vlad Țepeș boierii cum erau trași în țeapă uite atunci își vor aduce aminte unde sunt și ce ar trebui să facă, cum în Shanghai dintr-un oraș cel mai corupt din lume să transformat într-un oraș cel mai prosper zburau capurile și din parlament și la judecători pînă și în ziua de azi pentru corupție se pedepsește cu moartea fără discuție.

So, what do you think ?