Evazionistul Musteață s-a supărat pe mine :)

Săptămâna trecută am scris două însemnări despre Vlad Musteață (1, 2), omul care își permite să facă ce vrea pe străzile Chișinăului și în contabilitatea imobiliară. Pentru asta l-a luat Serviciul Fiscal de cur și chiar a fost arestat în Italia.

Acum văd pe un site, apărut recent cu titlu straniu de tot, următoarea însemnare:

Hai pe puncte:

a) Ceea ce scrie acolo e dosar penal de șantaj. Tre să fii debil să faci asta, mai ales în Moldova unde miniștrii se schimbă mai des ca hainele lui Kirkorov.

b) Dosar penal în Estonia asta e de râsul curcii. Puteți verifica dosarele online pe rik.ee. Aici e transparență și nu flori de cuc ca în capul lui Musteață sau pe holurile Parlamentului.

c) Бред сивой кобылы.

Și acum, pe puncte, despre Musteață (scriu așa pentru că voi promova cu vreo 3.14 euro această însemnare):

1. Totul a început în 2016 atunci când Dumitru Munteanu mi-a trimis o fotografie cu un Mercedes parcat aiurea. Pe urmă s-a adeverit că e a lui Vlad Musteață. În comentariile la share-ul de pe blog a apărut și Musteață. Și drujii lui. Și m-au făcut cu ou și oțet. După asta oamenii au trimis și video-uri cum merge el pe drumuri.

2. După asta au început oamenii să povestească cum se lucrează la ei. Iată un comentariu al insului la întrebarea mea despre cash:

3. În luna mai 2017 Vlad Musteață a fugit în România.

4. Prin iulie 2017 angajații lui îmi scriau că au probleme cu salariile.

5. În luna septembrie deja și-a deschis afacere în București.

6. În luna decembrie a aceluiași 2017 a fost reținut în Italia.

După vreo jumătate de an a revenit în Moldova și iar parca cum îi stă în fire. Oamenii trimiteau poze dar deja îmi era silă de el și de porcăriile lui.

Acum că a revenit în vizorul media am scris despre asta. Dar s-a supărat insul pe mine, din nou.

El crede că mă va calma prin așa porcării. Sărmănelul. Sau poate asta „cekistul” Vladimir Bolea, noua lui „krâșă” l-a rugat să facă asta.

Revin la el. Promit.

Hai noroc și numai bine!

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?