fbpx

Cine a krollit banii pe Kroll? Comedia continuă.

Au publicat Kroll 2. Adică cum l-au publicat, au arătat partea mai detaliată a rezumatului. Fără nume, fără beneficiarii finali.

L-au publicat nu că tare au vrut dar pentru că tare asta mai vroiau oamenii.

Nu știu cum alții dar eu nu am găsit nimic nou în toată această narațiune documentară. Mai ales că asta totul deja era la Banca Națională a Moldovei și unica pentru ce au luat banii cei de la Kroll este o narațiune frumoasă, ce-i drept în engleză a faptului cum s-a încercat concentrarea bulei de datorii din BEM în mâinile lui Șor și pe urmă împărțirea rublelor la alți oameni dintre care cel mai notoriu este exPreședintele Republicii Moldova, petru lucinschi, cel care de o habă de vreme își primblă nepoțelele prin Odesa.

Zilele trecute exPremierul Filat spunea că ar putea apărea și el în Kroll 2. Dar nu apare numele lui. Straniu că nu apare, nu? Sau poate el apare în porțiunile celea care au fost hașurate din raport?

Sau poate Kroll i-au făcut o favoare în amintirea faptului că ei au fost comandați de robul lui Filat, un oarecare futevânt, exPremier și el?

Au rușii o vorbă „много шума из ничего” care tare bine se suprapune pe ceea ce este raportul Kroll 2.

Moldovenii, unii dintre ei, mai trolli așa, au altă vorbă „Indiferent de ce spun oportuniştii din politica noastră, Banca de Economii va fi bine. Eu sunt sigur.”

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?