fbpx

năstase are șanse reale să fie un ministru mai bun decât a fost Jizdan

Titlul inițial pe care vroiam să-l pun era „năstase va fi un ministru mai bun decât Jizdan” dar Moldova și moldovenii demonstrează că întotdeauna este loc de mai rău chiar când îți pare că este deja fundul fundului.

Jizdan a venit la MAI și a promis multe. Cel mai important lucru pe care l-a promis polițiștilor – asigurarea socială și materială. Nu a făcut nici una nici alta. Polițiștii și acum trebuie să vină cu hârtia și cerneala de acasă iar dacă vor să lucreze mai repede trebuie să vină și cu notebook-ul de acasă. Asigurarea și dotarea tehnică a rămas la același nivel în afară de multitudinea de mașini noi prin programul „Skoda Otkat„.

Totodată a pus o serie de șefi misiunea principală a cărora era bătaia de joc și intimidarea polițiștilor.

De asta polițiștii așteaptă acum cu sufletul la gură ce va face noul ministru și pe ce cale va merge: pe cea a asigurării polițiștilor sau pe calea asigurării propriului PR cum a mers Jizdan.

După prostia de sâmbătă când năstase a percheziționat ilegal mașina unui procuror de la COCS (tare faină abreviere) pare că noul ministru calcă strâmb. Dar vom vedea, mai ales că ambasadorii deja i-au spus vreo două dulci după acest caz 🙂

Hai noroc și numai bine!

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?