fbpx

„Republica Moldova”, tranziția de la Întreprindere Individuală la un SA cu acțiuni majoritare pentru PSRM

Vinerea trecută „Republica Moldova”, cea care de prin 2015 era o Întreprindere Individuală a Partidului Democrat din Moldova s-a transformat într-o Societate de Acțiuni. Plahotniuc a plecat lăsând puterea în mâinile alianței PSRM+ACUM.

Puterea s-a instalat foarte rapid mai ales că a fost perioada de o săptămână în care era o dualitate de putere.

Acum Înreprinderea Individuală și-a schimbat statutul într-o Societate pe Acțiuni în care sunt doi oameni adică trei – Igor, Maia și Andrei. Doar că Igor are cam 60 la sută din acțiuni iar Maia cu Andrei au 40.

După primele acțiuni în fruntea Guvernului se creează impresia că Maia cu Andrei au 100 de procente dar sunt sigur că în scurt timp acționarii majoritari le vor aminti la cei avântați că trebuie să îi întrebe și pe ei când fac acțiuni radicale or în fața electoratului împart responsabilitățile!

Da, Dodon se bucură acum de o încredere și mai mare dar nimeni nu trebuie să uite că există încă mare șansă asupra alegerilor anticipate și mai sunt și alegerile locale și este foarte important pentru el și PSRM să aibă rating ridicat constant.

Iar rating-ul poate fi menținut doar prin acțiuni concrete care să fie văzute de alegător.

Totul abia începe și eu sunt sigur că ședințele Societății pe Acțiuni vor deveni tot mai captivante de azi înainte!

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?