fbpx

Și, dacă tot s-au pornit, când scoate Șor video cu „geanta virtuală” dusă lui Dodon?

Azi Președintele Dodon este „telegheroi”. La unii el este toată ziua cu video în discuții cu Plahotniuc, la alții este ridicat la nivel de erou național pentru numirea Maiei Sandu în funcția de Prim-Ministru.

Da eu vreau altceva de fapt, vreau să văd video care tot l-a promis Șor cu geanta pentru Dodon:

Țineți minte în 2015 Filat spunea că dacă va începe să vorbească va exploada politicul? Nu a făcut nimic. S-a închis în sine în închisoare. A trimis câteva scrisorele. A amenințat acolo indirect. Dar a tăcut. Și tace.

Eu prin 2016 spuneam că Șor ar putea exploada situația politică. Văd că tot e liniște. Deși el tot promite că odată și odată va trebui să vorbească. Eu cred că azi e momentul atâta timp cât nu a apărut în Parlament ceea ce înseamnă că nu consideră legale faptele de azi.

Da voi ce video ați vrea să apară din cele despre care s-a tot vorbit în spațiul public. Dar nu uitați că nu este încă ora 22:00. Video cu angajatele de la pornotv nu cereți. Nu vi se va da.

Deși …

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?