fbpx

Pe cine reprezintă Alexandru Machedon la moscova: pe Năstase sau pe Maia?

Pe scurt:

Alexandru Machedon de Stârnet este plecat la moscova.

Pe lung:

Alexandru Machedon, proprietarul Stârnet și marele „luptător” de ceva timp pentru reunirea cu România și susținător al Partidului Național Liberal din România este plecat la moscova pentru a negocia, cu serviciile de propagandă rusești (fsb și restul) două aspecte:

1. Alianța PSRM cu AcuM
2. Dosarul lui Plahotniuc și cum pot ajuta ei ca să-l atace pe Plaha cât mai dur.

Câteva gânduri și inside-uri despre deplasare:

Maia Sandu se opune acestei alianțe cu tot suflul ei. Ea este cea din a cărei cauză Andrei Năstase așa și nu a mai plecat la moscova deși tare își dorea acest lucru. Anume pentru a masca plecarea lui Machedon el face live-uri peste live-uri și acum iese și în conferință de presă.

Totodată Maia Sandu este deranjată de faptul că Andrei Năstase are discuții multe în privat cu membrii #pas-ului. Scopul acestor discuții este de a asigura majoritatea în cazul unei alianțe cu PSRM-ul și în cazul refuzului categoric al Maiei Sandu de a face alianță cu partidul condus de zinaida greceanîi.

Cu câteva luni în urmă Maia Sandu s-a apropiat mult de Machedon după ce proprietarul Stârnet s-a supărat pe Năstase că nu a băgat-o pe listă pe mătuș-sa, fosta judecătoare. Văd că i-a trecut supărarea.

Sau poate totuși Alexandru Machedon e kazaciokul lui Plahotniuc? El își schimbă rapid opțiunile politice 🙂 De la Ghimpu a trecut la Filat. De la Filat la Năstase. Pe urmă la Maia. Pe urmă s-a întors la Năstase.

Ce va urma? Oare va urma Victoria cuiva?

Să vedem.

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?