fbpx

#pas și #neDA au cerut autorizare pentru instalarea corturilor la Parlament

Astăzi, pe la 6:30 la Primăria Municipiului Chișinău a parvenit o scrisoare semnată de grupul facebook „Jios Aliansu” prin care se cere autorizarea pentru instalarea a 29 de corturi în jurul clădirii Parlamentului Republicii Moldova.

Motivul este simplu: deputații din #pas și #neDA nu sunt de acord cu faptul că au cabinete foarte mici astfel încât își vor un spațiu mai comod. De aceea s-a decis instalarea corturilor lângă clădire. Corturile au fost oferite de către un vechi prieten al lor – iurie roșca.

Vor fi 26 de corturi instalate pentru deputați și trei corturi mai mici vor fi instalate lângă corturile Maiei Sandu, a lui Andrei Năstase și a secretarului grupului „Jios Aliansu”. Ei s-au deprins cu secretari și secretare și nu pot fără ei.

În același timp deja are loc trasarea conductei de gaz care va ajunge la corturi de la Ocnița.

Totodată deja este înțelegerea cu Apă Canal ca o mașină să fie prezentă mereu acolo or, este știut faptul, că deputații acum sunt niște … utilizatori deși ai WC-ului.

Surse care doresc să își păstreze anonimatul au relatat că unul dintre motivele ieșirii în corturi este faptul că în cabinetele din Parlament este foarte proastă aerisirea și fumul de iarbă se răspândește rapid și nu reușește să se ducă pe fereastră.

///

Da, acesta e un pamflet. Deși …

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?