fbpx

Alexandru „Stârnet” Machedon împinge ACUM în brațele zinaidei greceanîi. Vrea putere și libertate cârnățarului :-)

Un pic de istorie despre Alexandru Machedon, dacă ați uitat cumva.

El a fost propus în guvernul Sturza care nu s-a mai votat.
Tot el conduce compania Stârnet din baza de date a căreia au fost plasate pe internet multe date personale.
Tot la acea companie s-a produs un incendiu într-un sarai cu servere care a lăsat o parte de Chișinău fără net iar de vină au zis că e Plahotniuc.
Tot el a promis că mă dă în judecată după ce am spus că este un infractor fiscal.
Tot el este nepotul fostei judecătoare Răducanu pe care acum a angajat-o la Stârnet.

Și acum trecem la ziua de azi.

Machedon presează prin toate căile posibile și imposibile alianța ACUM cu PSRM. Și-a exprimat opinia public, chiar a doua zi după alegeri:

Chipurile s-a consultat atunci cu urmăritorii lui. De aceeași opinie mai erau o haită de ANALiști care se hrănesc pe banii Stârnetului, de la tulbure până la jantuan, cea care a scos un apartament al statului de la Lupu și pe urmă l-a „kidanit”.

Cei doi menționați, secundați de Sergiu Tofilat și Ștefan Gligor mâine vor avea o conferință de presă despre „situația politică de după alegeri”. Cum credeți ce vor cânta în surlă? Nu cumva tot tezele lui Machedon expuse pe 25 februarie?

Presiunile devin mai evidente și mai simțibile. Una dintre presiunile de la care au de suferit mai mulți oameni este excluderea gratuității chiriei pentru cei de la DurnalTV. Atunci când s-au mutat în clădirile Stârnet înțelegerea a fost că nu vor achita chirie în schimbul publicității pentru Stârnet. Dar Machedon s-a răzgândit și cere bani de la DurnalTV.

Scopul presiunilor e simplu:

1. Omul vrea la putere. El de 3 ani deja se visează ministru. Victoria credea că e aproape, dar nu a fost să fie.

2. Dodon este unicul om care îl poate elibera prin amnistiere pe cârnățarul condamnat recent și cu care Machedon are relații financiare. Da, e vorba de fostul angajat al Poștei Moldovei, Serghei Cibotaru care, la fel ca și mătușa Răducanu, apare în pozele de la vizita primarului Codreanu la Stârnet.

///

Știu că Machedon va citi această însemnare așa că vreau să vă arăt o mică parte din ipocrizia acestui evazionist.

El scria pe facebook despre drumuri următoarea chestie:

Frumos zis nu? Dar acum vă invit să vedeți cum arăta parcarea Stârnet atunci când am fost ultima dată la ei, atunci când șeful de la „securitate” turba că am parcat în locul „Șăfului”.

Hai noroc!

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?