fbpx

Marina Tauber, noua pasiune a escrocului Sandu Grecu

Eu v-am povestit vara trecută despre cum o serie de oameni de cultură de mulți ani se chinuie să primească apartamentele promise de Sandu Grecu și o companie de construcții condusă de familia rucan. Tot acolo v-am povestit cum Sandu Grecu parazitează pe Ministerul Educației și Culturii și cum linge fundul celor din #neDA.

Iată că Sandu Grecu, acest actor impecabil și escroc de proporții, și-a mai găsit o nouă pasiune. Este vorba despre Marina Tauber din Partidul Șor care i-a finanțat ultima Gală Unitem:

După ce această „Gală” a fost finanțată mulți ani de Filat și apoi de Usatîi, directorul Unitem și al teatrului Satiricus a găsit o altă „vacă de muls rublet” în persoana Marinei Tauber.

Credeți că Sandu Grecu a uitat de #neDA, cei pe care-i ajută și le oferă spații pentru congrese și beții? Nu, deloc. Acolo a fost un desant de-a lor cu prezența misoginului moțpan și transfugului lilian carp:

Bravo Maestre, hai, amăgiți mai departe oamenii, vă iese de minune!

Comentarii

comentarii


One Comment

  • M. |

    Buna ziua. Comentariul meu nu e la stirea de mai sus. Dar in alta parte nu este unde sa fie scris. Ieri, joi Ziarul de garda, a publicat o “investigatie”, in care vina este trecuta de pe persoana acuzata de viol pe persoana violata. Dvs. ati publicat in vara sau mai devreme niste ivideo-uri la aceasta tema. Dupa ce o parte din coechipierii lor din “societatea civila” s-au revoltat, astazi ZdG a publicat un fel de declaratie. Cica se va discuta in redactie. ZdG uita ca unii stim faptul ca orice material in Moldova, este vazut de redactorul sef sau director, care inca mai corecteaza dupa bunul plac si schimba accentele. Eu as avea dubii ca textele din Zdg reprezinta punctul de vedere al reporterilor. Ei aveau din start sarcina de a arata ca vitima este de vina. Am o curiozitate fata de sefii ZdG, daca va permiteti sa aratati identitatea victimei, va rog sa ne spuneti cine a dat primul identitatea ei pe facebook? Aceasta e mai relevant decit ce au scris in asa numita investigatie si cu subtitlu sugestiv, “imbracat frumos” – justitia selectiva. Sanatate Eugen. M.

So, what do you think ?