Un interviu colectiv cu Vlad Filat

Zilele trecute redacția blogului nostru a primit o scrisoare cu propunerea de a adresa întrebări, în cadrul unui interviu colectiv, pentru noul Guvernator al Băncii Naționale. Redacția noastră este foarte modestă și nu a întrebat nimic.

Dar ne-am permis un exercițiu de imaginație în ceea ce privește ce întrebare i-ar adresa fostului Premier Vlad Filat, redacțiile de “știri” din Republica Moldova.

Iată ce a ieșit.

Prime: Care este opinia dvs despre calitățile de salvator al națiunii pe care le arată în ultimii trei ani Vlad Plahotniuc?

Moldova 1: Când ne mai aduceți așa prezentatori tâmpiți și afonici cum a fost petru macovei?

ProTV, întrebare exclusivă de la artur corghencea, „profesor” al Școlii de Studii Avansate în Jurnalism: Dle Filat, avem multă marfă nouă, când treceți pe la noi să o verificați?

JurnalTV, întrebare exclusivă de la o exAngajată: V-ați cununat deja cu a treia soție sau așteptați momentul potrivit? Ce cadou de nuntă să vă aduc: un Touareg sau un Cayenne?

TV8: Unde ai pus banii?

Canal 2: Care este opinia dvs despre calitățile de salvator al națiunii pe care le arată în ultimii trei ani Vlad Plahotniuc?

TVR Moldova, întrebare exclusivă de la o prezentatoare: Vlad, când revii?

Publika TV: Dle Vlad Filat, când ne întoarceți datoria și ne aduceți angajați care vă vor servi cu bună dreptate și vă vor scrie rapoarte despre ce materiale bune au făcut pentru dvs?

Canal 3: Care este opinia dvs despre calitățile de salvator al națiunii pe care le arată în ultimii trei ani Vlad Plahotniuc?

Unimedia: Dle Vlad Filat, cum vă simțiți? Nu vă faceți griji, noi “rulim” cu site-ul cum trebuie, ne vindem la toți pe bani buni!

Agora: Dle Premier, noi mai avem un site de vânzare, nu aveți vreun milion liber?

Deschide: Dle Premier demis pentru acte de corupție, când scrieți o plângere pe Șor?

Din partea redacției am fi avut doar o întrebare:

Dle Filat, de la cine credeți că ar fi cazul să vă cereți scuze?

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?