fbpx

Filat trimite scrisori – tăt normal, Plaha trimite – infanții țipă-n gura mare // Ipocrizie – dulce melodie

Zilele acestea domeniul de interne unimedia.md a băgat o știre dintr-un statut scris de un infant politic. Acel statut era despre scrisoarea personalizată pe care a transmis-o Plahotniuc oamenilor de prin satele Nisporeniului. El scria că se folosesc pârghiile politice ale partidului pentru a ști datele personale.

Nu voi apăra partidul pentru că de asta trebuie să se ocupe centrul pentru date personale dar eu vă propun să deschideți orice carte de telefoane și puteți găsi acolo numele la majoritatea locuitorilor satelor Republicii Moldova. Scrisorile în sate nu prea au adrese, doar numele persoanelor de obicei, cum e și în cazul acestor scrisori.

Partea ce mai funny este alta – lipsa memoriei sau scrutețea memoriei acestei resurse despre scrisorile transmise de către cei de la putere sau din politică alegătorilor. Deși poate e și nedorința de a aminti despre cum proprietarul unimedia, cel care a folosit compania mamei actualuiui admin și a transferat surorii lui în Germania bani pentru a le da la pațanii care acum fac agora. Trist că asta se fac a nu vedea nimeni, inclusiv cumătrii lor din organizațiile media care le dau bani și-i cheamă la traininguri.

Dacă ei uită, le amintesc eu, și acestui domeniu și infantului politic.

Luna octombrie a anului 2013, Partidul Liberal din Moldova, în numele proprietarului de atunci și de azi al partidului, Vlad Filat, transmite profesorilor din Chișinău și nu numai scrisori personalizate cu felicitare:

Baza de date a profesorilor atunci a fost oferită de către Ministerul Educației.

Ministerul Educației, atunci, era condus de Maia Sandu.

Eu nu uit.

Aveți grijă de sănătatea voastră!

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?