fbpx

Valeriu Munteanu, cu sapa la avioane sau cum „se duce la Orhei AcuMist și va reveni luzerist”

Ultimii ani, adică ultimii 3 ani mai exact, oamenii „deșteptați” de pe facebook-uri și unii așa-numiți lideri politici, le-au pus o etichetă orheienilor – oameni proști și vânduți. Asta se întâmplă pentru că l-au ales pe Șor.

Straniu că bălțenilor nu le-au pus etichetă. Ei doar l-au votat pe Usatîi. Sau de fapt ei de bălțeni se tem, ăia nu stau să se gândească mult – pot să le dea peste lioarbă și în cap fără să gândească mult la alde „deșteptații facebook-ului”.

Acum cei de la AcuM vor voturi, inclusiv de la cei pe care-i consideră proști. Vor și voturile orheienilor normal că. L-au trimis să cerșească voturi pe Valeriu Munteanu. Chipurile se duce la luptă grea dar de fapt el fuge de raionul Anenii Noi, de acolo unde este de baștină. De ce fuge? Pentru că atunci când va pierde va găsi orice explicații legate de Șor. Dar dacă pierde în Anenii Noi așa cum ar fi fost nu ar fi avut iertare.

Cel mai interesant e cu ce explicații va merge Valeriu la orheieni? Mai ales că, din partea colegilor lor recenți din Partidul Liberast va merge Boțan pe Orhei. Cel puțin ar fi normal să meargă dacă tot se bate în piept că e patriot al raionului.

Câteva motive de ce orheienii nu îl vor vota pe Valeriu Munteanu:

1. El știa ce se întâmplă în așa-numitul „furt al miliardului”. El era la putere din 2009 încoa.
2. El știa bine ce porcării se fac în Chișinău pe timpul lui Chirtoacă. Fratele lui era șef de direcție în Primărie.
3. El știa foarte bine ce se întâmplă în țară. Fratele lui era viceșef la SIS!

Eu vreau să văd întâlnirile lui Valeriu cu orheienii.

Să le răspundă el ce a făcut el lângă Ghimpu în acești ani.
Să le răspundă el cine este alina zotea și de ce a ajuns ea la putere.
Să le povestească istoria cu carierele și legăturile cu Nastas, cel care a fost la Pădurea Domnească (să vedeți cum va ține PoRnOTV cu Munteanu în aceste alegeri)

Reacția lui Valeriu la pomenirea lui Ghimpu este faină de tot 🙂

Hai noroc și numai bine! Sănătate să fie și răcoare în beci!

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?