fbpx

victiMAIAzarea

Azi a apărut un interviu cu Maia Sandu pe Europa Liberă. Iată un extras din el care a fost preluat intensiv de BEMomedia:

Slăbuț de tot. Putea să-l sune pe Filat și să-l întrebe cum e să te victimizezi. Chiar recent am povestit cum în ziua tăcerii, în 2014, Filat a „nimerit” într-un accident intens mediatizat, fiind lovit de o mașină cu numere „C PD”. Doar că totul a fost o simplă înscenare. O pot confirma colegii Maiei Sandu din PLDM.

Maia Sandu crede că moldovenii îs proști. Rămânând în pană de idei cum să-și mai crească ratingul au compus istoria cu șuruburile roților de la mașină. Straniu că imediat nu s-a făcut un live pe facebook cu fotografii și dovezi. Ei încearcă să meargă pe aceleași metode de victimizare cum au făcut-o balabolul de la Fălești și Năstase. Ea nu înțelege că asta, de fapt, îi reduce din credibilitate iar calitatea PR-ului ei scade mai rapid decât moralitatea lui Năstase.

Victimizarea asta are efect invers. Mai ales pentru cei care încă-i susțin pe ei prin ambasadele occidentale. Ei tot înțeleg că ea și echipa ei au ajuns la disperare. Chiar nu demult un „prieten” de-al ei a fost lovit de un debil cu rutiera și a dat de înțeles că de vină e „regimul” și că vor să se clarifice cu ei. Asta deși toți știu care e prețul acestui „mayas” de pe timpurile când avea cabinet pe la etajul 5 pe timpurile lui Filat.

Și încă ceva, unde-s bodyguarzii? Ce mai fac ei? Da oare perciun ce mai face?

Aveți grijă de sănătatea voastră!

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?