fbpx

Un fel de „Scrisoare anonimă” despre despotul petru macovei și API-ul său

Joia trecută vi-l prezentam pe petru macovei, proprietarul Asociației Presei Independente.

Tot atunci în Chișinău se desfășura un fel de târg de media sau ceva de genul dat. A doua zi după publicare mi-a scris un conducător de ziar care este membru API. Iată extrasul din acel mesaj pe care el mi l-a permis să-l public sub anonimitate, vreau să vă atrag atenția că ortografia e păstrată, el l-a scris pe macovei cu majusculă:

„Eugen, tu știi și singur ce mudac e Petru, dar eu sper că după ce va citi asta la tine va mai coborâ pe pământ. Ei ne bagă pe gât publicitatea la prețurile pe care tot ei ne le impun. Și nu e problemă dacă e o publicitate pe care noi nu o putem obține singuri. Cea mai mare problemă sunt campaniile electorale acolo unde este mană cerească pentru toată media independentă.

Ei la asociație își iau tot comisionul și ne impun pe noi să comunicăm cu partidele doar prin ei. În același timp noi avem cunoscuți direcți în partide la nivel local sau central. Astfel dacă ei ne dau publicitatea de la asociație cu 500 de lei, noi putem negocia și 2– de euro cu partidele dar nu avem voie.

El a început să ne și amenințe să nu comunicăm direct cu partidele.”

Asta trebuia să apară și cu un mic comentariu de al meu doar că azi, de dimineață, mi-a scris din nou omul.

Sensul mesajului era următorul: petru macovei le interzice categoric ziarelor membre ale API să critice ACUM-ul. Prețul este excluderea din Asociația Presei Independente.

Asta este adevărata față a „societății civile” din Moldova!

Aveți grijă de sănătatea voastră!

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?