fbpx

Faceți cunoștință: petru macovei, proprietarul „Asociației Presei Independente”

Eu am colaborat cu API, știu ce spun. Iar dacă cumva macovei a uitat, eu pot să-i amintesc și altfel, nu doar pe blog.

///

Astăzi a început Forumul Media. Încă un „kofibrăik” de spălat bani europeni la care organizatori sunt Consiliul de Presă, Asociația Presei Independente și încă nușcine. Doar că același Consiliu e de fapt al Asociației. Un fel de organizație căpușă care, s-a demonstrat de nenumărate ori, nu are nicio influență asupra nicicui. Nimeni nu îi ascultă. Eu am fost unul dintre primii care m-am „jeluit” la ei iar grasele de la Zgarda de Gardă nu au făcut nimic altceva decât să-și bată joc de mine 🙂

Toată această Asociție este deținută și mulsă de către petru macovei. Un pseudojurnalist.

Unicul loc de muncă în calitate de jurnalist a fost la gazătul local al Ialoveniului în care a adus elogii Consiliului Raional. Asta era prin 1992. După asta a dat de țâța societății civile.

După ce a venit Filat la putere, grație faptului că Moldova1 era controlată de Premier, a ajuns să fie cap vorbitor acolo la „Politica în Direct”. Asta nu a durat mult. Oamenii se săturase să vadă un clipitor permanent în ecran care doar lingea politicienii.

Acum chipurile e mare expert. Uită să menționeze că e expert în lins și supt. Atât de la politicieni cât și de la finanțatori.

Sănătate vouă!

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


One Comment

    So, what do you think ?